Při nákupu 3x500g libovolné kávy přidáme jako dárek náhodný šálek Tairro zdarma. Pokud máte preferenci, napište nám to do poznámky ☕️

Sage Barista kurz - příprava espressa a cappuccina - Termíny: 21.4.2024 Brno

38 bodů do věrnostního systému
hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5(1)Počet hvězdiček je 5 z 5
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

3 890 Kč
Skladem na prodejně (10 ks)
ks
Registrujte se a v rámci věrnostního systému můžete ušetřit až 311 Kč

Prosím pozorně čtěte:

Storno podmínky: týden před školením - přesun termnínu 1x zdarma, 2.-7. den před školením - přesun termínu za 1000 Kč, 24h před konáním nebo při neúčasti bez omluvy 100% ceny kurzu bez náhrady

Výrobce: Sage Kód produktu: 37283-7

Detailní popis produktu

Dokonalé espresso a cappuccino na kávovaru Sage? Naučíme vás s ním pracovat tak, abyste se maximálně přiblížili kávě, kterou znáte z těch nejlepších kaváren. Během 6 hodin projdeme to nejpodstatnější, abyste měli i vy dokonalou kávu!

 

 Na co se můžete těšit

  • 6 hodin plných informací o přípravě espressa a cappuccina na kávovarech Sage
  • Spoustu praktických ukázek, sami si vše vyzkoušíte na různých kávovarech značky Sage
  • Výuková skripta
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Kurzu se účastní maximálně 10 Vašich kolegů


Vždy vám pošleme elektronický dárkový poukaz, můžete si však vybrat, jestli termín obdarovanému zvolíte, nebo necháte výběr na něm. Klikněte na zvolte variantu a vyberte si z nabídky. 

Jak kurz probíhá

V první třetině se naučíte připravit si správně espresso, řekneme si jaká síla pěchování je správně a také  si vyzkoušíte přípravu nápojů. 

Ve druhé části vám prozradíme, co vše ovlivňuje chuť kávy, co je čerstvost, jak čistit kávovar a mlýnek, a hlavně vám ukážeme největší tajemství. Nastavení mlýnku.

A poslední třetina je nejvíce zábavná, sami budete šlehat mléko. Společně si pak ukážeme, jak se dělá srdíčko do cappuccina a ti nejlepší z vás ho také nakreslí.

 Co si tedy odnesete a naučíte se

  • připravit espresso na kávovaru Sage
  • nastavit mlýnek
  • názorné ukázky podextrahované, přeextrahované a správně připravené kávy
  • ochutnáte rozdíl mezi čerstvou a starou kávou
  • Techniku šlehání a nalévání mléka do cappuccina - nejde o latté art, i baristé se musí nejdřív správně naučit našlehat mléko bez bublin

Kurzy v Brně  začínají od 10:00 a končí cca v 17:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

Kurzy v Praze začínají v sobotu od 10:00 a končí cca v 17:00, v neděli pak také od 10:00 a konec cca v 17:00 v Coworku WORKI - na ulici Truhlářská Praha 1.

Honza Houdek, majitel DokonalaKava.cz, odborník nejen na e-shop, ale také vás provede světem kávovarů a kávy. Více než 6 let řídí strategii firmy, jezdí po plantážích, zkouší různé kávy a podílí se na vývoji nových káv a jejich zařazování do sortimentu.


Miroslav Jakeš, milovník skvělé kávy a to nejen její chuti, ale i zážitku se kterým se pojí, například atmosféry designové kavárny nebo šálku kávy s výhledem a dobrou společností. Káva je pro něj zážitkem a tohle přenáší i do svého kurzu. Mirek vás provede všemi kroky tak, abyste i vy měli doma dokonalou kávu. S tímto sympaťákem se na kurzu rozhodně nebudete nudit!


 

 ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ SE ODEHRÁVÁ JINÝ KÁVOVÝ PŘÍBĚH

 

Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČO: 75743051, Brno-střed, Veveří, Bayerova 803/34, neplátce DPH

Parametry

Místo kurzu Praha, Brno
Storno podmínky Pokud písemně (emailem) stornujete školení týden a více před termínem (nejpozději 8. den před školením), můžete si vybrat jiný termín. Při stornování školení v posledním týdnu před školením (2. - 7. den před školením) lze jednou změnit na nový termín za 1000 Kč. Při stornu 24 hodin před konáním nebo neúčasti bez omluvy bude uplatněno 100% ceny bez náhrady.
Platnost poukazu 12 měsíců
Obtížnost začátečník, pokročilý