POSLEDNÍ AKCE ROKU 🎄 a tvá poslední šance na dárky 🎁 za super ceny!

Sage Barista kurz - příprava espressa a cappuccina

35 bodů do věrnostního systému
hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5(3)Počet hvězdiček je 5 z 5
Super cena -10% Daruj 100% zážitek 🤎 HIT Vánoc 2024 🎄

6 hodinový kurz, víkend, maximálně 10 účastníků.

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Běžná cena 3 890 Kč. Ušetříte 10% (389 Kč) od 3 501 Kč
ks
Registrujte se a v rámci věrnostního systému můžete při příštím nákupu ušetřit až 280 Kč

Kurz se koná v minimální obsazenosti 4 lidí. Více

Výrobce: Sage Kód produktu: 37283

Detail produktu

Sage baristický kurz – využijte maximální potenciál svého kávovaru Sage

Ovládněte svůj domácí kávovar Sage a přeneste zážitek z kavárny přímo do vaší kuchyně. Náš 6hodinový baristický kurz vás provede každým krokem, abyste si doma mohli připravit takové espresso a cappuccino, kterým oslníte každou návštěvu. Nezáleží na tom, zda jste úplný začátečník, nebo máte už s kávovarem nějaké zkušenosti – během jednoho dne se z vás stane expert na přípravu kávy. Kurz je také vhodný pro baristy, kteří si chtějí před koupí svůj vysněný Sage vyzkoušet a rozhodnout, který bude ten pravý.

V teoretické části se dozvíte:

Tajemství dokonalé chuti – Zjistíte, co vše ovlivňuje chuť kávy, jak je důležitá čerstvost, správná údržba kávovaru a mlýnku, a jak si doma udržet kvalitu kávy na vysoké úrovni.

Rozdíl čerstvé a staré kávy – Na vlastní chuťové pohárky si vyzkoušíte rozdíl mezi čerstvou a starší kávou.

V praktické části se naučíte:

Praktické ukázky – Sami si vyzkoušíte práci s různými modely kávovarů Sage.



Nastavení mlýnku – Naučíme vás, jak správně nastavit mlýnek, aby extrakce a výsledná chuť byla vždy dokonalá!

Pěchování - Dozvíte se, jaká síla pěchování je správná. A vyzkoušíte si různé pomůcky na přípravu. 

Příprava espressa – Dozvíte se vše o správném mletí kávy, nastavování mlýnku a síle pěchování. Naučíte se rozpoznat správně připravené espresso od podextrahovaného a přeextrahovaného.

Příprava cappuccina – Vyzkoušíte si techniku šlehání mléka bez bublin, která je základem pro dokonalé cappuccino. Na konci kurzu zvládnete i jednoduchý design srdíčka do šálku.

Rozdíl čerstvé a staré kávy – Na vlastní chuťové pohárky si vyzkoušíte rozdíl mezi čerstvou a starší kávou.

Pro koho je kurz určený?

Kurz je určený pro úplné začátečníky i pokročilé baristy. Na kurzu se probírá celý proces přípravy kávy i informací ohledně kávy jako takové. Kurz je ideálním dárkem – stačí si zvolit termín, nebo obdarovanému nechat volbu na něm. Vždy vám pošleme elektronický dárkový poukaz. Klikněte na zvolte variantu a vyberte si z nabídky. 

Další informace:

  • Odnesete si výuková skripta a certifikát o absolvování
  • Kurz v malé skupině maximálně 10 účastníků
  • Drobné občerstvení a pití
  • Klimatizovaný prostor a oběd formou dovozu pizzy

Místo kurzu:

Kurzy v Brně  začínají od 10:00 a končí cca v 16:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

Kurzy v Praze začínají od 10:00 a končí cca v 16:00 v CoffeeHub na adrese: Mezi Vodami 2282/29b, 143 00 Praha

Naši lektoři:

Honza Houdek, majitel DokonalaKava.cz, odborník nejen na e-shop, ale také vás provede světem kávovarů a kávy. Více než 6 let řídí strategii firmy, jezdí po plantážích, zkouší různé nové kávy a podílí se na vývoji nových káv a jejich zařazování do sortimentu.



Miroslav Jakeš, milovník skvělé kávy a to nejen její chuti, ale i zážitku se kterým se pojí, například atmosféry designové kavárny nebo šálku kávy s výhledem a dobrou společností.

Káva je pro něj zážitkem a tohle přenáší i do svého kurzu. Mirek vás provede všemi kroky tak, abyste i vy měli doma dokonalou kávu. S tímto sympaťákem se na kurzu rozhodně nebudete nudit!



Lenka Jindřichová, se v Dokonalé kávě věnuje marketingu a je expertkou v kávovém odvětví. Miluje dobrou, hlavně světle praženou, kávu a společně s Mirkem vedou kurzy v Praze. Její velkou vášní je cestování a objevování různých kávových kultur a míst.



Přijďte si užít příjemný víkendový den a odnést si dovednosti, které vám budou dělat radost každý den u šálku vaší vlastní dokonalé kávy.

Vyberte si z termínů v Brně nebo Praze a začněte svoji cestu k baristickému umění!

Přijďte za námi strávit příjemný víkendový den a přitom se naučíte dokonalou kávu.

  

 

Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČO: 75743051, Brno-střed, Veveří, Bayerova 803/34, neplátce DPH

Parametry

Místo kurzu Praha, Brno
Storno podmínky Pokud písemně (emailem) stornujete školení týden a více před termínem (nejpozději 8. den před školením), můžete si vybrat jiný termín. Při stornování školení v posledním týdnu před školením (2. - 7. den před školením) lze jednou změnit na nový termín za 1000 Kč. Při stornu 24 hodin před konáním nebo neúčasti bez omluvy bude uplatněno 100% ceny bez náhrady.
Platnost poukazu 12 měsíců
Obtížnost začátečník, pokročilý