Kurz přípravy espressa a cappuccina pro firmu

25 000 Kč
Na objednávku (10 ks)

Připravte pro své kolegy skvělý zážitek. Originální teambuilding!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Připravte pro svůj tým skvělý zážitek v podobě baristického kurzu. Naučte se připravovat espresso a cappuccino. Nebo máte raději degustaci kávy? Program můžeme uzpůsobit míru. 

Copy of Copy of Copy of Facebook App – Untitled Design (1)

1.část 90 minut včetně coffee breaku

  • postup přípravy espressa - každý si sám vyzkouší
  • Ristretto vs. espresso

 

2.část 120 minut včetně oběda

  • specifika domácího espressa
  • jak vybírat kávovar a péče o něj
  • jak vybírat kávu
  • extrakce - její vliv na chuť
  • nastavení mlýnku pro správnou extrakci

 

3.část 120 minut včetně coffee breaku

  • zpěňování mléka a technika nalévání - cappuccino
  • ochutnání různých druhů káv - cupping
  • účastníci si podle svého zájmu vyberou buď zpěňování mléka nebo capping

 Copy of Copy of Copy of Facebook App – Untitled Design (2)

Program lze měnit dle požadavků zákazníka.

Místo konání: Dle domluvy

Termín: ve všední den po domluvě 

Cena obsahuje:

  • zajištění kurzu
  • školitele
  • občerstvení na celý den
  • vzorek kávy jako dárek

 

Cena neobsahuje (možnost přiobjednat):

  • další doprovodný program, můžeme také zajistit.

 

Školitel Richard Stehlík a Jan Houdek

Reference od spokojených zákazníků:

Pánové z Dokonalakava.cz pro nás vytvořili kurz pro naše obchodní partnery přesně dle našich požadavků a o naše partnery bylo od začátku do konce perfektně postaráno. Na kurzu se pánům podařilo navodit přátelskou a uvolněnou atmosféru a všichni si tuto akci náramně užili.

Jako pomyslnou třešinku na sladkém dortu obdrželi účastníci certifikát o absolvování kurzu. Za celkové pojetí a atmosféru jim patří velké poděkování a rádi si to zopakujeme.

Ing. Pavel Holec
Key Account Manager - UNIQA pojišťovna, a.s.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zážitky pro firmy
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: