DOPRAŽENO! Po Sicilsku 250g

195 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Směs, silná chuť s čokoládovými podtóny, 250g

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

Dopraženo! PO SICILSKU je směsí arabik a robusty. Jde o čerstvou zrnkovou kávu s chutí sladko hořké čokolády a převažující jemnou hořkostí. Skvělá pro přípravu espressa. Pokud jste milovníci tradiční hořké chuti kávy, tak pak je tato směs správnou volbou. 

Budete mile překvapeni výraznou pěnivostí, créma má krásnou tygrovanou strukturu. Byť je káva převážně hořká, stále si zachovává krásnou jemnost.

Ve vůni můžete ucítit lesní ovoce a čokoládu.

Díky čerstvosti a tmavějšímu pražení se také hodí pro přípravu espressa, moka konvičky a také do cappuccina. 

Do směsi byla použita nejkvalitnější robusta AA Cherry a 3 druhy arabik. 

_LJS8371

SPECIFIKACE

Složení: směs arabik a robusty, 80:20

Chuť: Jemná hořkost, čokoláda

Druh kávy: zrnková

Stupeň pražení: Full City - střední až tmavější (zrna jsou tmavě hnědá, bez acidity převažující jemná hořkost)

Hmotnost balení: 250g

_LJS8344

PRAKTICKÉ RADY

Doporučujeme skladovat v temnu, chladu, nejlépe v dózách na kávu. Spotřebujte do dvou měsíců od upražení.

Kávu připravujte při 94 stupních, její chuť se nejvíce projeví v espressu nebo moka konvičce.

Copy of Copy of Copy of Facebook App – Untitled Design

Způsob pražení určuje chuť kávy. Čím déle se káva praží, tím více získává hořkosti na úkor kyselosti. Naopak u světle pražených káv bude dominantní chuť kyselá.

Tato káva je pražena při 225 stupních celsia na tmavější pražení, stupeň Full City. Jde o pražení, kdy zrno bude mít hnědou barvu. Při pražení této kávy je záměr, aby bylo docíleno hořkosti s dochutí čokolády.

Doplňkové parametry

Kategorie: Espresso směsi
Záruka: 2 měsíce
Hmotnost: 0.25 kg
hořkost: výrazná
Chuť: čokoláda
kyselost: žádná
příprava: espresso, moka, automatické kávovary
stupeň pražení: full city (tmavější)
typ: směs arabik a robusty
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: