Colomba se slaným karamelem Loison 1000g GENESI

Kód: 8680
730 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
19.4.2021
Položka byla vyprodána…

Tradiční italská bábovka

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řemeslná Colomba se slaným karamelem je měkké pečivo s nepravidelným oválným tvarem, které připomíná holubici. Těsto je obzvláště měkké díky použití čerstvého másla, mléka a smetany, je vláčné a je obohaceno o kapky mléčné čokolády, slaný karamelovým krémem a přírodní vanilkou Mananara z Madagaskaru * (* Slow Food Presidium). Povrch je pokryt karamelovou polevou z bílé čokolády a lískovými ořechy „Piedmont“ IGP. Colomba se získává přirozeným kvašením z kvásku, kynutími. 72 hodin pomalého řemeslného zpracování a péče o výběr jemných ingrediencí v kombinaci s péčí zajišťují originální a exkluzivní produkt Made in Italy.

SLOŽENÍ: PŠENIČNÁ mouka, krém „Zabaione“ (15%) [Cukr, máslo (MLÉKO), rostlinný olej a tuky (slunečnicový olej, bambucké máslo), voda, víno Marsala, vaječný žloutek, kondenzované MLÉKO, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní příchutě], MANDLOVÁ poleva (12%) [Cukr, VEJCE bílý, Slunečnicový olej, Italské MANDLY (13%), Předvařená rýže a PŠENIČNÁ mouka, Přírodní příchutě], Cukr, Čerstvá VEJCE, Kandované „pomeranče ze Sicílie“ ( 10%) [Pomerančové kůry (52%), Glukóza-fruktózový sirup, Cukr, Regulátor kyselosti: kyselina citronová], Máslo (MLÉKO), Emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, Zrna cukru (2%), Obrácený cukr, Přírodní kvasnice (PŠENICE), Mléčné bílkoviny, Sůl, Přírodní příchutě.

NUTRIČNÍ HODNOTY VÝROBKU

PRO 100g

PRO JEDNU PORCI 80g

%DDD

Energie

kJ  1672 /kcal 397

kJ 1337  /kcal 318

16

Celkové tuky

15 g

12 g

17

Nasycené tuky

8,5 g

6,8 g

34

Sacharidy

57 g

46 g

18

Cukry

36 g

29 g

32

Vláknina

1,5 g

1,2 g

-

Protein

6,1 g

4,9 g

10

Sůl

0,6 g

0,48 g

8

Doplňkové parametry

Kategorie: Baristické doplňky
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: