NOVINKY: Uganda a Timor ☕️, -20 % na vybavení TAIRRO

Sage Barista kurz - příprava espressa a cappuccina - Termíny: 21.7.2024 Brno

38 bodů do věrnostního systému
hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5(2)Počet hvězdiček je 5 z 5
Baristické kurzy 100% zážitek

6 hodinový kurz, víkend, maximálně 10 účastníků.

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

3 890 Kč
Skladem na prodejně (11 ks)
ks
Registrujte se a v rámci věrnostního systému můžete ušetřit až 311 Kč

Výrobce: Sage Kód produktu: 37283-11

Detail produktu

Dokonalé espresso a cappuccino na kávovaru Sage? Naučíme vás s ním pracovat tak, abyste se maximálně přiblížili kávě, kterou znáte z těch nejlepších kaváren. Během 6 hodin projdeme to nejpodstatnější, abyste měli i vy dokonalou kávu!

 

 Na co se můžete těšit:

  • 6 hodin plných informací o přípravě espressa a cappuccina na kávovarech Sage
  • Spoustu praktických ukázek, sami si vše vyzkoušíte na různých kávovarech značky Sage
  • Výuková skripta
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Kurzu se účastní maximálně 10 Vašich kolegů


Vždy vám pošleme elektronický dárkový poukaz, můžete si však vybrat, jestli termín obdarovanému zvolíte, nebo necháte výběr na něm. Klikněte na zvolte variantu a vyberte si z nabídky. 

Jak kurz probíhá

V první třetině se naučíte připravit si správně espresso, řekneme si jaká síla pěchování je správně a také  si vyzkoušíte přípravu nápojů. 

Ve druhé části vám prozradíme, co vše ovlivňuje chuť kávy, co je čerstvost, jak čistit kávovar a mlýnek, a hlavně vám ukážeme největší tajemství. Nastavení mlýnku.

A poslední třetina je nejvíce zábavná, sami budete šlehat mléko. Společně si pak ukážeme, jak se dělá srdíčko do cappuccina a ti nejlepší z vás ho také nakreslí.

 Co si tedy odnesete a naučíte se:

  • připravit espresso na kávovaru Sage
  • nastavit mlýnek
  • názorné ukázky podextrahované, přeextrahované a správně připravené kávy
  • ochutnáte rozdíl mezi čerstvou a starou kávou
  • Techniku šlehání a nalévání mléka do cappuccina - nejde o latté art, i baristé se musí nejdřív správně naučit našlehat mléko bez bublin

Kurzy v Brně začínají od 10:00 a končí cca v 17:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

Kurzy v Praze začínají v sobotu od 10:00 a končí cca v 17:00, v neděli pak také od 10:00 a konec cca v 17:00 v CoffeeHub na adrese: Mezi Vodami 2282/29b, 143 00 Praha

Naši lektoři

Honza Houdek, majitel DokonalaKava.cz, odborník nejen na e-shop, ale také vás provede světem kávovarů a kávy. Více než 6 let řídí strategii firmy, jezdí po plantážích, zkouší různé kávy a podílí se na vývoji nových káv a jejich zařazování do sortimentu.


Miroslav Jakeš, milovník skvělé kávy a to nejen její chuti, ale i zážitku se kterým se pojí, například atmosféry designové kavárny nebo šálku kávy s výhledem a dobrou společností. Káva je pro něj zážitkem a tohle přenáší i do svého kurzu. Mirek vás provede všemi kroky tak, abyste i vy měli doma dokonalou kávu. S tímto sympaťákem se na kurzu rozhodně nebudete nudit!


 

 ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ SE ODEHRÁVÁ JINÝ KÁVOVÝ PŘÍBĚH

 

Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČO: 75743051, Brno-střed, Veveří, Bayerova 803/34, neplátce DPH

Parametry

Místo kurzu Praha, Brno
Storno podmínky Pokud písemně (emailem) stornujete školení týden a více před termínem (nejpozději 8. den před školením), můžete si vybrat jiný termín. Při stornování školení v posledním týdnu před školením (2. - 7. den před školením) lze jednou změnit na nový termín za 1000 Kč. Při stornu 24 hodin před konáním nebo neúčasti bez omluvy bude uplatněno 100% ceny bez náhrady.
Platnost poukazu 12 měsíců
Obtížnost začátečník, pokročilý