POSLEDNÍ AKCE ROKU 🎄 a tvá poslední šance na dárky 🎁 za super ceny!

Baristický kurz pro začínající baristy - Termíny: Dárkový poukaz v obálce

35 bodů do věrnostního systému
hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5(1)Počet hvězdiček je 5 z 5

6hodinový kurz, víkend, maximálně 6 účastníků

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Běžná cena 3 990 Kč. Ušetříte 10% (399 Kč) 3 591 Kč
Skladem na prodejně (97 ks)
ks
Registrujte se a v rámci věrnostního systému můžete při příštím nákupu ušetřit až 287 Kč

Detail produktu

Chcete se živit svou vášní? 

Rozjíždíte svou novou kavárnu nebo sníte o práci baristy? Chcete zlepšit své dovednosti v přípravě espressa a perfektně našlehaného mléka? Pak je náš kurz stvořený právě pro vás!

Pod vedením zkušených baristů se naučíte, jak připravit espresso, které chutná jako v těch nejlepších kavárnách, a jak vytvořit dokonalé cappuccino s hladkou pěnou. Kurz je zaměřen na praxi, takže vše, co se naučíte, si ihned sami vyzkoušíte. Přijďte si osvojit tajemství skvělé kávy a posuňte své baristické schopnosti na další úroveň!

V teoretické části se dozvíte:

Tajemství dokonalé chuti – Zjistíte, co vše ovlivňuje chuť kávy, jak je důležitá čerstvost, správná údržba kávovaru a mlýnku, a jak si doma udržet kvalitu kávy na vysoké úrovni.

Rozdíl čerstvé a staré kávy – Na vlastní chuťové pohárky si vyzkoušíte rozdíl mezi čerstvou a starší kávou.

V praktické části se naučíte:

Praktické ukázky – Sami si vyzkoušíte práci s různými modely domácích kávovarů, jako jsou Lelit Bianca, Ascaso Steel nebo Ascaso Dream.



Nastavení mlýnku – Naučíme vás, jak správně nastavit mlýnek, aby extrakce a výsledná chuť byla vždy dokonalá!

Pěchování - Dozvíte se, jaká síla pěchování je správná. A vyzkoušíte si různé pomůcky na přípravu. 

Příprava espressa – Dozvíte se vše o správném mletí kávy, nastavování mlýnku a síle pěchování. Naučíte se rozpoznat správně připravené espresso od podextrahovaného a přeextrahovaného.

Příprava cappuccina – Vyzkoušíte si techniku šlehání mléka bez bublin, která je základem pro dokonalé cappuccino. Na konci kurzu zvládnete i jednoduchý design srdíčka do šálku.

Rozdíl čerstvé a staré kávy – Na vlastní chuťové pohárky si vyzkoušíte rozdíl mezi čerstvou a starší kávou.

Pro koho je kurz určený?

Kurz je určený pro úplné začátečníky i pokročilé baristy. Na kurzu se probírá celý proces přípravy kávy i informací ohledně kávy jako takové. Kurz je ideálním dárkem – stačí si zvolit termín, nebo obdarovanému nechat volbu na něm. Vždy vám pošleme elektronický dárkový poukaz. Klikněte na zvolte variantu a vyberte si z nabídky. 

Další informace:

  • Výuka zkušenými baristy
  • 6 hodin plných informací o kávě, údržbě kávovaru, přípravě espressa a cappuccina
  • vyučuje se pondělí - pátek
  • Spoustu praktických ukázek, sami si vše vyzkoušíte, budete stát pořád u kávovaru
  • Dostanete výuková skripta, do kterých si budete moci dělat poznámky
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Kurzu se účastní maximálně 6 Vašich kolegů
  • Klimatizovaný prostor a oběd formou dovozu pizzy

Místo kurzu:

Kurzy v Brně začínají od 10:00 a končí cca v 16:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

Náš lektor:

Honza Houdek, majitel DokonalaKava.cz, odborník nejen na e-shop, ale také vás provede světem kávovarů a kávy. Více než 6 let řídí strategii firmy, jezdí po plantážích, zkouší různé nové kávy a podílí se na vývoji nových káv a jejich zařazování do sortimentu.



Přijďte si užít příjemný den a odnést si dovednosti, které vám budou dělat radost každý den u šálku vaší vlastní dokonalé kávy.

Vyberte si z termínů a začněte svoji cestu k baristickému umění!  

 

Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČO: 75743051, Brno-střed, Veveří, Bayerova 803/34, neplátce DPH

Parametry

Místo kurzu Brno
Storno podmínky Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 2 000 Kč
Platnost poukazu 12 měsíců
Obtížnost začátečník, pokročilý