DOPRAŽENO! Po Brazilsku 250g

Novinka Tip
Značka: Dopraženo!
210 Kč od 210 Kč –10 % - až –10 %
Baleni 500g vizualizace 01 4 PoBrazilsku
210 Kč od 210 Kč –10 % - až –10 % 190 Kč 210 Kč od 190 Kč
Skladem (6 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
22.9.2020 22.9.2020 Zvolte variantu

Brazílie Fazenda Lagoa, jemné tóny mléčné čokolády, 250g

Detailní informace

Detailní popis produktu

 POPIS

Čerstvě upražená zrnková arabika od značky Dopraženo! z Brazílie, oblasti Fazenda Lagoa se projevuje v chuti jemnými tóny mléčné čokolády. Doporučujeme připravovat jako espresso, případně ristretto. Pokud s kávou začínáte, tak pak se tato káva hodí právě pro Vás. Díky jemným tónům hořké bez kyselosti si skvěle nastavíte chuťovou laťku.

 

SPECIFIKACE

Složení: 100% káva Arabica

Chuť: mléčná čokoláda 

Druh kávy: zrnková

Stupeň pražení: Full city - tmavější (zrna jsou hnědá, acidita na ústupu, převažující jemná hořkost)

Země původu: Brazílie

Oblast: Fazenda da Lagoa

Hmotnost balení: 250 g

Odrůda: arabica bourbon

Zpracování: suché (natural)

Velikost zrna: 17/18

Nadmořská výška: 1100 m.n.m.

 

PRAKTICKÉ RADY

Doporučujeme skladovat v temnu, chladu, nejlépe v dózách na kávu. Spotřebujte do dvou měsíců od upražení.

Kávu připravujte při 94 stupních, její chuť se nejvíce projeví v espressu.

Copy of Copy of Copy of Facebook App – Untitled Design

Způsob pražení určuje chuť kávy. Čím déle se káva praží, tím více získává hořkosti na úkor kyselosti. Naopak u světle pražených káv bude dominantní chuť kyselá.

Tato káva je pražena při 222 stupních celsia na střední pražení, stupeň full city. Jde o tmavější pražení, kdy zrno bude mít hnědší barvu.  Při pražení této kávy je záměr, aby bylo docíleno jemné hořkosti s dochutí mléčné čokolády.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Záruka: 2 měsíce
hořkost: jemná
Chuť: mléčná čokoláda
kyselost: žádná
příprava: espresso, french press, ristretto
stupeň pražení: full city (tmavější)
typ: jednodruhová arabika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: