DOPRAŽENO! Po Kubánsku 250g

205 Kč –5 % - až –5 %
Baleni 500g vizualizace 01 8 PoKubansku
205 Kč –5 % - až –5 % 195 Kč 205 Kč od 195 Kč
Vyprodáno Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
- 24.9.2019 Zvolte variantu

Kuba Serrano Lavado, jemná kakaová chuť bez kyselosti 250g

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

Dopraženo! PO KUBÁNSKU je jednodruhová arabika s velkými zrny. Jedno je jako druhé. Projevuje se v ní blízkost moře a ostrovní klima. Můžete tak cítit výraznou chuť kakaa a tabáku a dalších zemitých tónů. Zrna voní po lískových oříšcích a má krásnou pěnivost.

Kuba je náročnější na přípravu, je vhodná pro zkušenější "espressáře".

Pokud preferujete spíše hořčejší chutě, tak pak je tato káva pro vás ideální volbou. Díky složité politické situaci se často stává, že arabiky z Kuby nejsou celoročně na trhu.

  • Kuba Dopraženo! Káva

 

SPECIFIKACE

Složení: 100% káva Arabica

Chuť: Kakao, tabák

Druh kávy: zrnková

Stupeň pražení: Full city - tmavější (zrna jsou hnědá, acidita na ústupu, převažující jemná hořkost)

Země původu: Kuba

Metoda zpracování: mytá

Oblast: Serrano Lavado

Hmotnost balení: 250g

PRAKTICKÉ RADY

Doporučujeme skladovat v temnu, chladu, nejlépe v dózách na kávu. Spotřebujte do dvou měsíců od upražení.

Kávu připravujte při 94 stupních, její chuť se nejvíce projeví v espressu nebo moka konvičce.

Copy of Copy of Copy of Facebook App – Untitled Design

Způsob pražení určuje chuť kávy. Čím déle se káva praží, tím více získává hořkosti na úkor kyselosti. Naopak u světle pražených káv bude dominantní chuť kyselá.

Tato káva je pražena při 222 stupních celsia na střední pražení, stupeň full city. Jde o tmavější pražení, kdy zrno bude mít hnědší barvu. Při pražení této kávy je záměr, aby bylo docíleno jemné hořkosti s dochutí kakaa. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zrnková káva 100% arabica
Záruka: 2 měsíce
hořkost: jemná
Chuť: kakao
kyselost: žádná
příprava: espresso, moka
stupeň pražení: full city (tmavější)
typ: jednodruhová arabika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: