NOVINKY: Uganda a Timor ☕️, -20 % na vybavení TAIRRO

Ascaso Barista T One 2GR

79 bodů do věrnostního systému
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

od 7 944,10 €
ks

Výrobce: Ascaso Kód produktu: ASBARTPLBL2G

Kávovary řady Barista T byly zkonstruovány tak, aby splňovali požadavky dnešní doby. 

Společnost Ascaso proto přešla od klasického standardu E61 na novou T technologii, která nabízí nízkou spotřebu energie. Jedná se o nejmodernější technologii.

Profesionální kávovar je nabízen v několika barvách i možnostech přizpůsobení vašim potřebám. 

Konstrukce kávovaru je navržená tak, aby profesionální barista mohl pracovat co nejefektivněji a v největším pohodlí. 

Vychutnejte kvalitně připravené espresso, buďte ohleduplní k životnímu prostředí a zároveň šetřete náklady.

hitech.png

PID regulace zaručuje skvělou tepelnou stabilitu s nízkou energetickou spotřebou. Voda na espresso je předehřátá v pracovním bojleru, který díky svému objemu disponuje silnou párou.

eco-eng.png

Pomocí využití nerezové oceli (namísto mědi a mosazi) je zajištěn minimální transfer kovů do nápoje.

agua-eng.png

Velkým benefitem je čerstvě dodaná voda v každém šálku. Nedochází k opětovnému ohřívání vody a to vše efektivněji s udržitelnou technologií.

50-energy-saving.png

T technologie zaručuje až 50% úsporu energie ve srovnání s tradičními kávovary.

Hlavní výhody

  • Multi-boiler technologie (= každá hlava má vlastní ohřev)
  • Samostatný parní bojler s velkou kapacitou
  • PID regulace (+ 0,1 °C) pro každou hlavu i parní bojler
  • Externí časovač a digitální displej pro každou hlavu
  • Tepelná izolace na parním bojleru a hlavách
  • Tepelná stabilita (+- 0,5 °C)
  • Funkce dynamického předehřívání
  • Úspora energie (až o 50 %)
  • Vysoký výkon objemového čerpadla (stálý tlak i po dlouhodobém využívání více hlav)
  • Výkonný výdejník páry/tryska na páru (10mm trubka z nerezové oceli)
  • Vysoce přesné filtry z nerezové oceli AISI 304

barista-t-chasis.jpg

Materiály a komponenty té nejvyšší kvality

Vyrobeno z nerezové oceli pro maximální odolnost. Tyto materiály zajišťují delší životnost kávovarů.

Ergonomická rukojeť páky

Ergonomický design zajišťuje komfortní úchop. Mádlo páky má sklon 10 stupňů.

barista-porta.jpg

barista-pomo.jpg

Ventily pára / horká voda

Kohouty ve verzi Barista T ONE mají dostatečnou velikost pro velmi komfortní úchop a pohodlnou obsluhu.

Ramena trysek na páru a horkou vodu

Rameno pro přívod páry je vyrobeno z nerezové oceli AISI 316 a je odolné vůči vodnímu kameni. Výhodou je, že po použití není rameno horké, eliminuje se tedy riziko popálenin a také čistění je výrazně jednodušší.

Koncovka ramena má zaoblené hrany se čtyřmi výstupy po obvodu, které zaručí dokonale našlehanou pěnu. Velikost výstupu je 1,2 mm (alternativně 1,6 mm).

tubo-vapor-barista.jpgsalida-tubo.jpg

jarra-leche-barista.jpg

Výkonná profesionální pára

Našlehá mléko na ideální bod pro dokonalé cappuccino. Velkokapacitní bojler s neuvěřitelnou tloušťkou nabízí větší stabilitu výdeje páry.

Ohřívač šálků

Velká plocha udržuje ideální teplotu šálku pro přípravu dokonalé kávy.

bar-bandeja.jpg

Odpadní nádoba a mřížka

Odpadní nádoba je vyrobena z nerezové oceli a snadno se vyjímá a čistí. Díky drátěnému systému zůstává na mřížce méně nečistot a šálky se na spodní straně nešpiní.

Vysoce přesný dvojitý manometr

Manometr s dvojitým ciferníkem. Umožňuje současně kontrolovat tlak v parním bojleru a tlak extrakce.

manometro-baristaT.jpg

facil-accesoT.jpg

Snadný přístup

Snadná demontáž. Navrženo techniky pro techniky. Snadný přístup k vnitřním komponentům - ventilům, rozvodům, elektromagnetickým ventilům, topným tělesům atd.

Systém tepelné stability

Water_circuit_animation_BABYT.gif

Filtrovaná a čistá voda vstupuje do stroje prostřednictvím rotačního čerpadla pod určitým tlakem.

Do parního bojleru vstupuje voda při okolní teplotě přes trubku předehřívače ve tvaru písmene U (silná a 100% nerezová ocel AISI 316 L) a uvnitř bojleru se takto předehřeje (efektivně se využije teplota parního bojleru). Z parního bojleru vychází horká voda, aniž by byla v kontaktu s vodou v bojleru. Velmi účinný systém (není třeba používat žádnou další energii k předehřátí vody vstupující do hlav kávovaru). Do každé termodynamické hlavy kávovaru bude vstupovat horká voda (80 °C).

Tímto je zaručena velká tepelná stabilita na výstupu z hlavy (+ - 0,5 °C). A to jak v situacích nepřetržitého, tak i občasného užívání.

A to vše bez neustálého ohřívání vody. Čistá voda o konstantní teplotě v každém šálku kávy s mnohem účinnější a udržitelnější technologií.

Energetická účinnost

Zaručujeme 50% úsporu ve srovnání s tradičními kávovary.

  • Použití elektronicky řízených termobloků zaměřených na úsporu energie – ohřívá vodu pouze určenou k extrakci.
  • Elektronické řízení teploty. Topné těleso pracuje pouze v případě potřeby a pouze po dobu nezbytně nutnou. Umožňuje "inteligentní" řízení s mnohem nižší spotřebou energie než jiné systémy na trhu.
  • PID regulace ve všech bojlerech (espresso, pára). Obsahuje elektronické termostaty, které jsou mnohem přesnější a působí mnohem rychleji než tradiční mechanický systém.
  • Systém Multi-Group (vícebojler) znamená, že se energie spotřebovává pouze v té části kávovaru, která je v daném okamžiku v provozu. Každou hlavu lze vypnout nebo zapnout nezávisle.
  • Tepelná izolace ze špičkového materiálu výrazně zvyšuje kvalitu kávovaru a energetickou účinnost.

Spotřeba energie

Snížení spotřeby energie kávovarů je pro Ascaso prioritním cílem posledních 10 let výroby a vývoje. Výsledkem tohoto procesu je vytvoření vlastní inovativní technologie, která nemá v odvětví konkurenci.

Úspory energie = ekonomické úspory

Spotřeba energie profesionálního kávovaru je vysoká, stejně tak doba, kdy bývá kávovar v provozu. Otázka úspory energie je tedy velmi důležitá.