Sage Barista kurz - příprava espressa a cappuccina
Kód: 37283/D 37283/D2 37283/16. 37283/21. 37283/28. Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Dokonalé espresso a cappuccino na kávovaru Sage? Naučíme vás s ním pracovat tak, abyste se maximálně přiblížili kávě, kterou znáte z těch nejlepších kaváren. Během 6 hodin projdeme to nejpodstatnější, abyste měli i vy dokonalou kávu!
Na co se můžete těšit
- 6 hodin plných informací o přípravě espressa a cappuccina na kávovarech Sage
- Spoustu praktických ukázek, sami si vše vyzkoušíte na různých kávovarech značky Sage
- Výuková skripta
- Certifikát o absolvování kurzu
- Kurzu se účastní maximálně 10 Vašich kolegů
Vždy vám pošleme elektronický dárkový poukaz, můžete si však vybrat, jestli termín obdarovanému zvolíte, nebo necháte výběr na něm. Klikněte na zvolte variantu a vyberte si z nabídky.
Jak kurz probíhá
V první třetině se naučíte připravit si správně espresso, řekneme si jaká síla pěchování je správně a také si vyzkoušíte přípravu nápojů.
Ve druhé části vám prozradíme, co vše ovlivňuje chuť kávy, co je čerstvost, jak čistit kávovar a mlýnek, a hlavně vám ukážeme největší tajemství. Nastavení mlýnku.
A poslední třetina je nejvíce zábavná, sami budete šlehat mléko. Společně si pak ukážeme, jak se dělá srdíčko do cappuccina a ti nejlepší z vás ho také nakreslí.
Co si tedy odnesete a naučíte se
- připravit espresso na kávovaru Sage
- nastavit mlýnek
- názorné ukázky podextrahované, přeextrahované a správně připravené kávy
- ochutnáte rozdíl mezi čerstvou a starou kávou
- Techniku šlehání a nalévání mléka do cappuccina - nejde o latté art, i baristé se musí nejdřív správně naučit našlehat mléko bez bublin
Kurzy v Brně začínají od 10:00 a končí cca v 17:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.
Kurzy v Praze začínají v sobotu od 10:00 a končí cca v 17:00, v neděli pak také od 10:00 a konec cca v 17:00 v Food Concept Storu - Ta Truhla na ulici Truhlářská Praha 1.
Honza Houdek, majitel DokonalaKava.cz, odborník nejen na e-shop, ale také vás provede světem kávovarů a kávy. Více než 6 let řídí strategii firmy, jezdí po plantážích, zkouší různé kávy a podílí se na vývoji nových káv a jejich zařazování do sortimentu.
Miroslav Jakeš, milovník skvělé kávy a to nejen její chuti, ale i zážitku se kterým se pojí, například atmosféry designové kavárny nebo šálku kávy s výhledem a dobrou společností. Káva je pro něj zážitkem a tohle přenáší i do svého kurzu. Mirek vás provede všemi kroky tak, abyste i vy měli doma dokonalou kávu. S tímto sympaťákem se na kurzu rozhodně nebudete nudit!
ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ SE ODEHRÁVÁ JINÝ KÁVOVÝ PŘÍBĚH
Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČO: 75743051, Brno-střed, Veveří, Bayerova 803/34, neplátce DPH
Doplňkové parametry
Kategorie: | Baristické kurzy |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Obtížnost: | začátečník, pokročilý, profesionál |
Místo kurzu: | Praha, Brno |
Storno podmínky: | Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 2 000 Kč |
Platnost poukazu: | 12 měsíců |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.