Sage Barista kurz - příprava espressa a cappuccina

Kód: 37283/D 37283/D2 37283/16. 37283/21. 37283/28. Zvolte variantu
3 490 Kč 3 690 Kč 3 490 Kč 3 490 Kč 3 490 Kč od 3 490 Kč
Skladem (76 ks) Skladem (92 ks) Skladem (10 ks) Skladem (9 ks) Skladem (10 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
28.3.2023 28.3.2023 28.3.2023 28.3.2023 28.3.2023 Zvolte variantu

Naučíme vás ovládnout kávovar Sage

6 hodinový kurz, víkend, maximálně 10 účastníků.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dokonalé espresso a cappuccino na kávovaru Sage? Naučíme vás s ním pracovat tak, abyste se maximálně přiblížili kávě, kterou znáte z těch nejlepších kaváren. Během 6 hodin projdeme to nejpodstatnější, abyste měli i vy dokonalou kávu!

 15

 Na co se můžete těšit

  • 6 hodin plných informací o přípravě espressa a cappuccina na kávovarech Sage
  • Spoustu praktických ukázek, sami si vše vyzkoušíte na různých kávovarech značky Sage
  • Výuková skripta
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Kurzu se účastní maximálně 10 Vašich kolegů

2

Vždy vám pošleme elektronický dárkový poukaz, můžete si však vybrat, jestli termín obdarovanému zvolíte, nebo necháte výběr na něm. Klikněte na zvolte variantu a vyberte si z nabídky. 

Jak kurz probíhá

V první třetině se naučíte připravit si správně espresso, řekneme si jaká síla pěchování je správně a také  si vyzkoušíte přípravu nápojů. 

14

Ve druhé části vám prozradíme, co vše ovlivňuje chuť kávy, co je čerstvost, jak čistit kávovar a mlýnek, a hlavně vám ukážeme největší tajemství. Nastavení mlýnku.

A poslední třetina je nejvíce zábavná, sami budete šlehat mléko. Společně si pak ukážeme, jak se dělá srdíčko do cappuccina a ti nejlepší z vás ho také nakreslí.

1

 Co si tedy odnesete a naučíte se

  • připravit espresso na kávovaru Sage
  • nastavit mlýnek
  • názorné ukázky podextrahované, přeextrahované a správně připravené kávy
  • ochutnáte rozdíl mezi čerstvou a starou kávou
  • Techniku šlehání a nalévání mléka do cappuccina - nejde o latté art, i baristé se musí nejdřív správně naučit našlehat mléko bez bublin

7

Kurzy v Brně  začínají od 10:00 a končí cca v 17:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

2_1

Kurzy v Praze začínají v sobotu od 10:00 a končí cca v 17:00, v neděli pak také od 10:00 a konec cca v 17:00 v Food Concept Storu - Ta Truhla na ulici Truhlářská Praha 1.

1_1

Copy of Copy of Dokonalakava v roce 2018-9

Honza Houdek, majitel DokonalaKava.cz, odborník nejen na e-shop, ale také vás provede světem kávovarů a kávy. Více než 6 let řídí strategii firmy, jezdí po plantážích, zkouší různé kávy a podílí se na vývoji nových káv a jejich zařazování do sortimentu.

IMG_8542-min

Miroslav Jakeš, milovník skvělé kávy a to nejen její chuti, ale i zážitku se kterým se pojí, například atmosféry designové kavárny nebo šálku kávy s výhledem a dobrou společností. Káva je pro něj zážitkem a tohle přenáší i do svého kurzu. Mirek vás provede všemi kroky tak, abyste i vy měli doma dokonalou kávu. S tímto sympaťákem se na kurzu rozhodně nebudete nudit!

IMG_8481-min

 

 ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ SE ODEHRÁVÁ JINÝ KÁVOVÝ PŘÍBĚH

 prezentace šířka (5)

Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČO: 75743051, Brno-střed, Veveří, Bayerova 803/34, neplátce DPH

Doplňkové parametry

Kategorie: Baristické kurzy
Záruka: 1 rok
Obtížnost: začátečník, pokročilý, profesionál
Místo kurzu: Praha, Brno
Storno podmínky: Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 2 000 Kč
Platnost poukazu: 12 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: