Baristický kurz latté art

Kód: 819/28. 819/10. 819/2.1 819/DAR 819/DAR2 Zvolte variantu
4 000 Kč 4 000 Kč 4 000 Kč 4 000 Kč 4 200 Kč od 4 000 Kč
Vyprodáno Skladem (1 ks) Skladem (5 ks) Skladem (84 ks) Skladem (93 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
5.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 Zvolte variantu

6 hodinový kurz Latté artu pro začátečníky a mírně pokročilé

Detailní informace

Detailní popis produktu

6 hodinový kurz Latté artu pro začátečníky a mírně pokročilé. Naučíte se správnou techniku šlehání, nalévání a také postupy pro nakreslení 3 obrázků.

prezentace šířka

Vždy vám pošleme dárkový poukaz v el. podobě, můžete si však vybrat, jestli termín obdarovanému zvolíte, nebo necháte výběr na něm. Klikněte na zvolte variantu a vyberte si z nabídky. 

Co dostanete:

  • 6 hodinový praktický kurz Latté artu
  • Výuku profesionálním baristou
  • Hojné množství mléka a kávy
  • Certifikát o absolvování kurzu

 Kurz je koncipován velmi prakticky, vše co si ukážeme, budete mít také možnost si sami vyzkoušet na kávovaru, ten je vám plně k dispozici po celý den. Nejde o přednášku, vše děláte vy! Kurz je určen pouze pro 5 účastníků.

Copy of Copy of Copy of french v roce 2018

Standardně bývá na baristických kurzech úvodní teoretická část. Tu si dovolíme vynechat a půjdeme rovnou ke kávovaru, kde se jako první naučíme správnou techniku uchopení konvičky a nastavení trysky tak, abyste dokázali vyšlehat pěnu bez bublinek. To je totiž základní předpoklad latté artu. Pokud není správně našlehaná pěna, obrázek nikdy nebude pěkný.

V další části se podíváme na způsob nalévání, abychom docílili rovnoměrného vylévání mléčné emulze společně s horkým mlékem. Bez správného nalévání budete mít v šálku jen horké mléko, nebo naopak pouze pěnu. Ani jedno není žádoucí.

A ve finále, nejdelší část, přejdeme ke kreslení. Ukážeme si různé techniky, jak docílit základních obrázků, tak aby účastník kurzu měl jednoznačný návod, jak si vytvořit srdíčko, jablíčko, nebo rozetku.

Kurzy (1)

Během tohoto kurzu proniknou baristé do tajemství cappuccina a techniky Latte Art, následně se naučí pracovat s mlékem, a to vše poutavou a zajímavou formou.

  • Technika šlehání mléka
  • Způsoby nalévání
  • Postupy pro docílení obrázků
  • Informace o vhodných pomůckách pro práci s mlékem

Kurz je vhodný pro začínající kavárníky, baristy a domácí nadšence.

Copy of Copy of Dokonalakava v roce 2018-7

Kurz pořádáme pouze v Brně.  Začínají od 10:00 a končí cca v 16:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

Copy of Copy of Dokonalakava v roce 2018-8

Honza Bohatý má mnoho let zkušeností jak s přípravou kávových nápojů, tak i školením, ale především pražením. Praží naši kávu Dopraženo! Má tak komplexní pohled na kávu a svým osobním přístupem a vyprávěním dokáže každého vtáhnout do světa kávy a zamilovat se do ní. 6 hodin vám uteče jak nic.

Honza Houdek, majitel DokonalaKava.cz, odborník nejen na e-shop, ale také vás provede světem kávovarů a kávy. Více než 6 let řídí strategii firmy, jezdí po plantážích, zkouší různé kávy a podílí se na vývoji nových káv a jejich zařazování do sortimentu.

ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ SE ODEHRÁVÁ JINÝ KÁVOVÝ PŘÍBĚH

prezentace šířka (5)

Kristýna Zábršová napsala recenzi na DokonalaKava.cz

O kávě Vám povídá osoba, která dělá co ji baví, je ráda, že se o svou vášeň může podělit s ostatními. A kombinace vášnivě vyprávějící osoby a vášnivěji poslouchajících nadšenců, co se chtějí dozvědět a naučit o kávě co nejvíce, je zkrátka a jednoduše TO NEJ.
Už jenom "čerstvou kávu"!

Evulik Kokindova napsala recenzi na DokonalaKava.cz

Kurz bol užasný. Naučila som sa množstvo zaujímavých vecí. Atmosféra na kurze bola tak príjemná a priateľská, že čas utekal skutočne rýchlo. Veľmi profesionálny prístup a skvelé prepojenie teórie a praxe. Budem odporúčať každému, kto chce pochopit alchímiu ohľadne prípravy espressa a cappucina  Držím palce, nech sa Vám darí a teším sa na ďalšie kurzy od Vás.

Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČO: 75743051, Brno-střed, Veveří, Bayerova 803/34, neplátce DPH

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Baristické kurzy
Záruka: 1 rok
Obtížnost: začátečník, pokročilý, profesionál
Místo kurzu: 14 dní před kurzem zašleme účastníkovi pozvánku s místem a dalšími podrobnostmi
Storno podmínky: Pokud písemně (emailem) stornujete školení týden a více před termínem (nejpozději 8. den před školením), můžete si vybrat jiný termín. Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 1 000 Kč
Platnost poukazu: 12 měsíců

I doma můžete mít stejně dobrou kávu jako v kavárně

5
6x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
3
HT Avatar autora | 2.9.2019
zatím nemohu hodnotit -- není žádný volný termín :-(... což je trochu negativum.
5
PV Avatar autora | 20.2.2019
Dcera si kurz latte art užila.Skvělá atmosféra příjemní lektoři.Můžu jen doporučit.
5
A Avatar autora | 19.10.2018
Moc jsem si užila kurz Latté art, příjemná atmosféra, skvělý lektor Richard, fajn kolegové. U Richarda jsem ocenila trpělivost, s jakou nás učil tvořit na pěně kapučína srdíčka a tulipánky. Vznikala kolečka, jablíčka, peříčka,.... A taky pozitivní přístup, když se mi srdíčko nepodařilo, pochválil mě za vyobrazení ředkvičky. :)))

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: