Baristický kurz latté art

4 hodnocení
 
Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 8
 

6 hodinový kurz Latté artu pro začátečníky a mírně pokročilé

3 900 Kč
Na splátky již od 137 Kč
Výrobce cafe d elvert
Kategorie Baristické kurzy
Záruka 1 rok
Zvolte variantu
Kód produktu 819/D Termíny: Dárkový poukaz Skladem (7 ks)
Můžeme doručit do: 27.11.2017
3 900 Kč
   
Kód produktu 819/4.2 Termíny: 4.2.2018 Brno Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do: 27.11.2017
3 900 Kč
   
Kód produktu 819/3.3 Termíny: 3.3.2018 Praha Vyprodáno 3 900 Kč
   
Kód produktu 819/18. Termíny: 18.2.2018 Bratislava Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 27.11.2017
3 900 Kč
   
Kód produktu 819/21. Termíny: 21.1.2018 Praha Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do: 27.11.2017
3 900 Kč
   
 

6 hodinový kurz Latté artu pod vedením zkušeného lektora Richarda Stehlíka. Naučíte se správnou techniku šlehání, nalévání a také postupy pro nakreslení různých obrázků.

  • 6 hodinový praktický kurz Latté artu
  • Výuku profesionálním baristou Richardem Stehlíkem
  • Hojné množství mléka a kávy
  • Lehké občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu

Kurz je koncipován velmi prakticky, vše co si ukážeme, budete mít také možnost si sami vyzkoušet na kávovaru, ten je vám plně k dispozici po celý den. Nejde o přednášku, vše děláte vy! Kurz je určen pouze pro 5 účastníků.

kurz Latté art

Standardně bývá na baristických kurzech úvodní teoretická část. Tu si dovolíme vynechat a půjdeme rovnou ke kávovaru, kde se jako první naučíme správnou techniku uchopení konvičky a nastavení trysky tak, abyste dokázali vyšlehat pěnu bez bublinek. To je totiž základní předpoklad latté artu. Pokud není správně našlehaná pěna, obrázek nikdy nebude pěkný.

V další části se podíváme na způsob nalévání, abychom docíli rovnoměrného vylévání mléčné emulze společně s horkým mlékem. Bez správného nalévání budete mít v šálku jen horké mléko, nebo naopak pouze pěnu. Ani jedno není žádoucí.

A ve finále, nejdelší část, přejdeme ke kreslení. Ukážeme si různé techniky, jak docílit základních obrázků, tak aby účastník kurzu měl jednoznačný návod, jak si vytvořit srdíčko, jablíčko, nebo rozetu.

Během tohoto kurzu proniknou baristé do tajemství cappuccina a techniky Latte Art, následně se naučí pracovat s mlékem, a to vše poutavou a zajímavou formou.

  • Technika šlehání mléka
  • Způsoby nalévání
  • Postupy pro docílení obrázků
  • Informace o vhodných pomůckách pro práci s mlékem

Kurz je vhodný pro začínající kavárníky, baristy a domácí nadšence.

kurz latté art

Kurzy v Brně  začínají od 12:30 a končí cca v 18:30 v Cafe Crow bar v Žabovřeskách, Sochorova 40.

Kurzy v Praze začínají v sobotu od 12:30 a končí cca v 18:30, v neděli pak od 10:00 a konec cca v 16:30 v kavárně Čistá země, Vinohradská 220/a 

Místa se mohou změnit podle provozních možností kaváren. Účastník kurzu bude o místě a dalších podrobnostech informován v pozvánce 14 dní před kurzem.

kurz latté art

Kurzem vás provede profesionální barista Richard Stehlík, spolumajitel značky Cafe d´Elvert. Jeho kurzy prošlo za rok a půl více než 500 baristů a nadšenců do kávy. Zaškoluje baristy a obsluhu v kavárnách, restauracích, pořádá workshopy a vyvíjí vlastní směsi kávy. 

Od roku 2000 se pohybuje v gastronomii.  Káva ho provází celou jeho profesionální dráhou. Nejvíce zkušeností získal jako majitel a manažer kavárny Savoy v Brně, kde byl zodpovědný za zaškolení baristů, výběr kávy a sestavení kávového lístku. 

kurz latté art

Kristýna Zábršová napsala recenzi na Cafe d Elvert

O kávě Vám povídá osoba, která dělá co ji baví, je ráda, že se o svou vášeň může podělit s ostatními. A kombinace vášnivě vyprávějící osoby a vášnivěji poslouchajících nadšenců, co se chtějí dozvědět a naučit o kávě co nejvíce, je zkrátka a jednoduše TO NEJ.
Už jenom "čerstvou kávu"!

Evulik Kokindova napsala recenzi na Cafe d Elvert

Kurz bol užasný. Naučila som sa množstvo zaujímavých vecí. Atmosféra na kurze bola tak príjemná a priateľská, že čas utekal skutočne rýchlo. Veľmi profesionálny prístup a skvelé prepojenie teórie a praxe. Budem odporúčať každému, kto chce pochopit alchímiu ohľadne prípravy espressa a cappucina  Držím palce, nech sa Vám darí a teším sa na ďalšie kurzy od Vás.

ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ SE ODEHRÁVÁ JINÝ KÁVOVÝ PŘÍBĚH

 Untitled design (14)

 

Podobné produkty

Obtížnost začátečník, pokročilý, profesionál
Místo kurzu 14 dní před kurzem zašleme účastníkovi pozvánku s místem a dalšími podrobnostmi
Storno podmínky Pokud písemně (emailem) stornujete školení týden a více před termínem (nejpozději 8. den před školením), můžete si vybrat jiný termín nebo vám vrátíme peníze zpět. Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 1 000 Kč
Platnost poukazu 12 měsíců

I doma můžete mít stejně dobrou kávu jako v kavárně


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5,0 4 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.