Baristický kurz latté art

4 100 Kč 3 900 Kč 3 900 Kč 3 900 Kč 3 900 Kč 3 900 Kč 3 900 Kč 3 900 Kč od 3 900 Kč
Skladem (7 ks) Skladem (7 ks) Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
13.12.2018 13.12.2018 - - - - - 13.12.2018 Zvolte variantu

6 hodinový kurz Latté artu pro začátečníky a mírně pokročilé

Detailní informace

Detailní popis produktu

6 hodinový kurz Latté artu pod vedením zkušeného lektora Richarda Stehlíka. Naučíte se správnou techniku šlehání, nalévání a také postupy pro nakreslení různých obrázků. 

Vždy vám domů pošleme dárkový poukaz, můžete si však vybrat, jestli termín obdarovanému zvolíte, nebo necháte výběr na něm. Klikněte na zvolte variantu a vyberte si z nabídky. 

Co dostanete:

  • 6 hodinový praktický kurz Latté artu
  • Výuku profesionálním baristou Richardem Stehlíkem
  • Hojné množství mléka a kávy
  • Certifikát o absolvování kurzu

 Kurz je koncipován velmi prakticky, vše co si ukážeme, budete mít také možnost si sami vyzkoušet na kávovaru, ten je vám plně k dispozici po celý den. Nejde o přednášku, vše děláte vy! Kurz je určen pouze pro 5 účastníků.

kurz Latté art

Standardně bývá na baristických kurzech úvodní teoretická část. Tu si dovolíme vynechat a půjdeme rovnou ke kávovaru, kde se jako první naučíme správnou techniku uchopení konvičky a nastavení trysky tak, abyste dokázali vyšlehat pěnu bez bublinek. To je totiž základní předpoklad latté artu. Pokud není správně našlehaná pěna, obrázek nikdy nebude pěkný.

V další části se podíváme na způsob nalévání, abychom docílili rovnoměrného vylévání mléčné emulze společně s horkým mlékem. Bez správného nalévání budete mít v šálku jen horké mléko, nebo naopak pouze pěnu. Ani jedno není žádoucí.

A ve finále, nejdelší část, přejdeme ke kreslení. Ukážeme si různé techniky, jak docílit základních obrázků, tak aby účastník kurzu měl jednoznačný návod, jak si vytvořit srdíčko, jablíčko, nebo rozetu.

Během tohoto kurzu proniknou baristé do tajemství cappuccina a techniky Latte Art, následně se naučí pracovat s mlékem, a to vše poutavou a zajímavou formou.

  • Technika šlehání mléka
  • Způsoby nalévání
  • Postupy pro docílení obrázků
  • Informace o vhodných pomůckách pro práci s mlékem

Kurz je vhodný pro začínající kavárníky, baristy a domácí nadšence.

kurz latté art

Kurzy v Brně  začínají od 10:00 a končí cca v 16:30 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

Kurzy v Praze začínají v sobotu od 11:00 a končí cca v 17:30, v neděli pak od 10:00 a konec cca v 16:30 v Cafe Martin na ulici Sokolovská v Karlíně.

Místa se mohou změnit podle provozních možností kaváren. Účastník kurzu bude o místě a dalších podrobnostech informován v pozvánce 14 dní před kurzem.

kurz latté art

Kurzem vás provede profesionální barista Richard Stehlík, spolumajitel značky Dopraženo! a DokonalaKava.cz. Jeho kurzy prošlo za dva roky více než 900 baristů a nadšenců do kávy. Zaškoluje baristy a obsluhu v kavárnách, restauracích, pořádá workshopy a vyvíjí vlastní směsi kávy. 

Od roku 2000 se pohybuje v gastronomii.  Káva ho provází celou jeho profesionální dráhou. Nejvíce zkušeností získal jako majitel a manažer kavárny Savoy v Brně, kde byl zodpovědný za zaškolení baristů, výběr kávy a sestavení kávového lístku. 

kurz latté art

Kristýna Zábršová napsala recenzi na DokonalaKava.cz

O kávě Vám povídá osoba, která dělá co ji baví, je ráda, že se o svou vášeň může podělit s ostatními. A kombinace vášnivě vyprávějící osoby a vášnivěji poslouchajících nadšenců, co se chtějí dozvědět a naučit o kávě co nejvíce, je zkrátka a jednoduše TO NEJ.
Už jenom "čerstvou kávu"!

Evulik Kokindova napsala recenzi na DokonalaKava.cz

Kurz bol užasný. Naučila som sa množstvo zaujímavých vecí. Atmosféra na kurze bola tak príjemná a priateľská, že čas utekal skutočne rýchlo. Veľmi profesionálny prístup a skvelé prepojenie teórie a praxe. Budem odporúčať každému, kto chce pochopit alchímiu ohľadne prípravy espressa a cappucina  Držím palce, nech sa Vám darí a teším sa na ďalšie kurzy od Vás.

ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ SE ODEHRÁVÁ JINÝ KÁVOVÝ PŘÍBĚH

 Untitled design (14)

Pořadatelem a prodejcem kurzu je Richard Stehlík IČ: 62141830, Dlouhá 425, 67182 Dobšice. Není plátce DPH.

Doplňkové parametry

Kategorie: Baristické kurzy
Záruka: 1 rok
Obtížnost: začátečník, pokročilý, profesionál
Místo kurzu: 14 dní před kurzem zašleme účastníkovi pozvánku s místem a dalšími podrobnostmi
Storno podmínky: Pokud písemně (emailem) stornujete školení týden a více před termínem (nejpozději 8. den před školením), můžete si vybrat jiný termín. Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 1 000 Kč
Platnost poukazu: 12 měsíců

I doma můžete mít stejně dobrou kávu jako v kavárně

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Baristický kurz latté art Baristický kurz latté art
5
A Avatar autora | 19.10.2018
Moc jsem si užila kurz Latté art, příjemná atmosféra, skvělý lektor Richard, fajn kolegové. U Richarda jsem ocenila trpělivost, s jakou nás učil tvořit na pěně kapučína srdíčka a tulipánky. Vznikala kolečka, jablíčka, peříčka,.... A taky pozitivní přístup, když se mi srdíčko nepodařilo, pochválil mě za vyobrazení ředkvičky. :)))