Baristický kurz pro začínající baristy

Kód: 35889/D 35889/15. 35889/12. Zvolte variantu
4 990 Kč
Skladem (96 ks) Skladem (6 ks) Skladem (5 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
6.12.2022 6.12.2022 6.12.2022 Zvolte variantu

6 hodinový kurz, víkend, maximálně 6 účastníků

Detailní informace

Detailní popis produktu

Začínáte v kavárně, nebo chcete pracovat jako barista? Chcete zlepšit své dovednosti v přípravě espressa a zpěňování mléka? Tak tenhle kurz je právě pro vás. Během 6 hodin se naučíte vše potřebné tak, aby káva od vás chutnala jako v těch nejlepších kavárnách.

Přijďte k nám naučit se dokonalé espresso a lahodné cappuccino!

prezentace šířka (7)

 Na co se můžete těšit

  • Výuku zkušenými baristy
  • 6 hodin plných informací o kávě, údržbě kávovaru,  přípravě espressa a cappuccina
  • Spoustu praktických ukázek, sami si vše vyzkoušíte, prakticky budete stát pořád u kávovaru
  • Výuková skripta
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Kurzu se účastní maximálně 6 Vašich kolegů

Jak kurz probíhá

V první části se naučíte správný postup přípravy espressa. Řekneme si, jaká síla pěchování je správně a také si vyzkoušíte přípravu různých kávových nápojů.

prezentace šířka (1)

Ve druhé části vám prozradíme, co vše ovlivňuje chuť kávy, co je čerstvost, jak čistit kávovar a mlýnek, a hlavně vám ukážeme největší tajemství. Nastavení mlýnku.

prezentace šířka (4)

A poslední třetina je nejvíce zábavná, sami budete zpěňovat mléko i nemléko (ovesné, sójové). Společně si pak ukážeme, jak se dělá srdíčko do cappuccina.

prezentace šířka (3)

 Co si tedy odnesete a naučíte se

  • připravit espresso
  • nastavit mlýnek
  • názorné ukázky podextrahované, přeextrahované a správně připravené kávy
  • Budete umět různé kávové nápoje připravené na bázi espressa
  • Techniku šlehání a nalévání mléka i nemléka do cappuccina - nejde o latté art, i baristé se musí nejdřív správně naučit našlehat mléko bez bublin

Kurzy v Brně  začínají od 10:00 a končí cca v 17:00 v sídle DokonalaKava.cz na Táborské 149, 615 00 Brno.

2_1

Kurzy v Praze začínají v sobotu od 10:00 a končí cca v 17:00, v neděli pak také od 10:00 a konec cca v 17:00 v Food Concept Storu - Ta Truhla na ulici Truhlářská Praha 1.

1_1

Copy of Copy of Dokonalakava v roce 2018-9

Honza Bohatý má mnoho let zkušeností jak s přípravou kávových nápojů, tak i školením, ale především pražením. Praží naši kávu Dopraženo! Má tak komplexní pohled na kávu a svým osobním přístupem a vyprávěním dokáže každého vtáhnout do světa kávy a zamilovat se do ní. 6 hodin vám uteče jak nic.

Honza Houdek, majitel DokonalaKava.cz, odborník nejen na e-shop, ale také vás provede světem kávovarů a kávy. Více než 6 let řídí strategii firmy, jezdí po plantážích, zkouší různé kávy a podílí se na vývoji nových káv a jejich zařazování do sortimentu.

  ZA KAŽDÝM Z NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ SE ODEHRÁVÁ JINÝ KÁVOVÝ PŘÍBĚH

 prezentace šířka (5)

Pořadatelem kurzu je Jan Houdek, IČO: 75743051, Brno-střed, Veveří, Bayerova 803/34, neplátce DPH

Doplňkové parametry

Kategorie: Baristické kurzy
Záruka: 1 rok
Obtížnost: začátečník, pokročilý, profesionál
Místo kurzu: Praha, Brno
Storno podmínky: Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady. Pokud budete mít zájem o jiný termín v době 7 a méně dní před kurzem, lze jej změnit za 1 000 Kč
Platnost poukazu: 12 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: