Baristický kurz pro kavárnu

12 100 Kč
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
21.9.2018

Individuální kurzy přizpůsobené potřebám Vaší kavárny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Máte kavárnu a chcete vylepšit chuť připravované kávy pro Vašeho hosty? Nebo snad začínáte? Rádi Vám pomůžeme se zaškolením obsluhy ať už ve správné přípravě kávy, nastavení mlýnku, organizaci provozu nebo v technikách latté artu. 

Kurz je vždy vytvořen na míru Vašim požadavkům, aby odpovídal reálnému provozu a věnovali se tomu, co je pro Vás zajímavé.

Pracuje se na Vašem kávovaru ve Vašich podmínkách. Teorie se maximálně prolíná s praxí, vše co bude teoreticky řečeno si prakticky vyzkoušíte. Od nás se nedozvíte jen naučené postupy, ale vysvětlíme proč to tak je. 

Délka trvání kurzu je individuální

Termín dle dohody

V případě zájmu volejte na 608 82 72 82 Richard Stehlík, nebo napište na info@dokonalakava.cz

BARISTICKÝ KURZ PRO KAVÁRNU

Standardní obsah kurzu, který lze přizpůsobit dle požadavků

  • Postup přípravy espressa
  • Extrakce - jak vypadá, jaký má význam, nastavení mlýnku
  • Čerstvost a skladování kávy
  • Čistota a péče o technologie - význam, jak často
  • Kávové nápoje - co by v lístku nemělo chybět a jak na to
  • Zpěňování a zpracování mléka
  • Technika nalévání do šálku jako základ pro latté art
  • Nastavení kávovaru pro perfektní šlehání
  • Doporučené vybavení pro přípravu
  • Revize kávovaru a mlýnku

baristický kurz pro kavárnu 

Kurzem vás provede profesionální barista Richard Stehlík, spolumajitel značky Dopraženo!. Jeho kurzy prošlo za roky více než 900 baristů a nadšenců do kávy. Zaškoluje baristy a obsluhu v kavárnách, restauracích, pořádá workshopy a vyvíjí vlastní směsi kávy. 

Od roku 2000 se pohybuje v gastronomii.  Káva ho provází celou jeho profesionální dráhou. Nejvíce zkušeností získal jako majitel a manažer kavárny Savoy v Brně, kde byl zodpovědný za zaškolení baristů, výběr kávy a sestavení kávového lístku. 

Latté art pro kavárnu

Marťa Paldrychová napsala recenzi na Dokonalakava.cz

Jednoznačně doporučuji kurz ostatním, mám nějakou praxi z kavárny, většinu věcí jsme byla zvyklá dělat správně, ale nyní už také vím, proč se tak dělají kromě toho mi nikdo předtím nevysvětlil, jak se dá krásně rozpoznat ristretto od espressa podle barvy, kterou má káva tekoucí z páky, takže za mě 5 hvězdiček

Sis Snopková napsala recenzi na Dokonalakava.cz

Vynikající káva, vynikající kurz. Děkuji Richardovi Stehlíkovi za věcné informace o přípravě té správné kávy a za ochotu odpovědět na jakýkoli dotaz.

 Copy of Stěhujeme se (2) 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: